JA! Met Jager

JA! Met Jager

Trouwplannen…? Gefeliciteerd! Een besluit waar veel bij komt kijken, niet in de laatste plaats de voltrekking zelf. Hoe geef je “het” moment vorm, wat vinden jullie belangrijk? En, vooral: hoe wordt het écht een viering van jullie relatie?

Sinds 2017 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor Gemeente Zeist en inmiddels heb ik ruim 25 huwelijken mogen meevieren als BABS. Daarnaast voltrek ik ook buiten die gemeente huwelijken, dus speciaal voor één dag, op een bepaalde locatie of in een andere gemeentelijke trouwlocatie. Bij de meeste gemeentes kun je zowel de trouwplek als trouwambtenaar zelf kiezen.  

Als je op zoek bent naar een invulling waarin plek is voor een flinke dosis humor, dan kan ik jullie helpen. Als cabaretière is het mijn vak om verhalen van en over mensen te vertellen op nét die andere manier. Dat kan zo gek, grappig, of ‘gewoon’ als jullie zelf willen – al dan niet met een slotlied op mijn roze ukelele. Samen gaan we op zoek naar de juiste toon, die past bij de invulling van jullie speciale moment, met de mensen die daar voor jullie bij horen. Met als rode draad een persoonlijk, uniek verhaal waarin plek is voor jullie verleden, heden en toekomst. Zodat jullie straks naar buiten lopen met een grote glimlach en kunnen terugkijken op een ceremonie waar nog lang over wordt nagepraat!

Meer weten? Mail naar info@jannekejager.nl  

In 2020 won ik bij de Top Trouwbedrijven Awards in de categorie ‘Trouwambtenaar’. Wil je reacties lezen van de koppels die ik heb mogen trouwen, kijk dan hier.