JA! Met Jager

JA! Met Jager

Trouwplannen…? Gefeliciteerd! Een besluit waar veel bij komt kijken, niet in de laatste plaats de voltrekking zelf. Hoe geef je “het” moment vorm, wat vinden jullie belangrijk? En, vooral: hoe wordt het écht een viering van jullie relatie?

Sinds 2017 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor Gemeente Zeist en inmiddels heb ik ruim 30 huwelijken mogen meevieren als BABS. Daarnaast voltrek ik ook buiten die gemeente huwelijken, dus speciaal voor één dag, op een bepaalde locatie of in een andere gemeentelijke trouwlocatie. Bij de meeste gemeentes kun je zowel de trouwplek als trouwambtenaar zelf kiezen.  

Als je op zoek bent naar een invulling waarin plek is voor een flinke dosis humor, dan kan ik jullie helpen. Als cabaretière is het mijn vak om verhalen van en over mensen te vertellen op nét die andere manier. Dat kan zo gek, grappig, of ‘gewoon’ als jullie zelf willen – al dan niet met een slotlied op mijn roze ukelele. Samen gaan we op zoek naar de juiste toon, die past bij de invulling van jullie speciale moment, met de mensen die daar voor jullie bij horen. Met als rode draad een persoonlijk, uniek verhaal waarin plek is voor jullie verleden, heden en toekomst. Zodat jullie straks naar buiten lopen met een grote glimlach en kunnen terugkijken op een ceremonie waar nog lang over wordt nagepraat!

Enkele reacties:

Clara & Eric
Met Janneke als BABS heb je een unieke trouwceremonie die je nooit meer vergeet: heel persoonlijk; serieus waar het moet en humoristisch waar het kan (ja, inclusief af en toe een verantwoord scherp randje, maar alles in goed overleg tijdens een gedegen voorbereiding). Haar vrolijke, stralende verschijning stelt iedereen op zijn/haar gemak. Janneke wist precies de essentie uit onze verhalen en ingevulde vragenlijsten te halen en haar heldere stem hield iedereen geboeid. 
Met als afsluiting een hilarisch lied, speciaal voor ons geschreven. Janneke maakt er echt een feestje van! We kregen heel veel complimenten van onze (online) gasten en hebben enorm genoten!

Hanneke & Jeroen
Het was hilarisch, warm, er was diepgang, emotie en dan was ’t ineens weer extreem grappig. De manier waarop je ons verhaal bracht past echt 100% bij wie wij zijn. Echt ongelofelijk knap hoe je dat deed! Onze gasten waren er – net als wij – helemaal vol van. Verschillende mensen hebben al aangegeven dat ze jou zeker willen boeken, mochten ze ooit nog gaan trouwen :-). Een mooiere/leukere trouwceremonie hadden we ons niet kunnen wensen, je hebt onze bruiloft tot een waanzinnig succes gemaakt!

Femke & Tom
Janneke weet de juiste toon te raken. Het was een bijzondere ceremonie die ons heel dierbaar is en die ons lang zal heugen. We hebben een traan weggepinkt- ook van het lachen- en echt iedereen die er bij aanwezig was, zei nog nooit zo’n mooi huwelijk te hebben bijgewoond. Ik zou bijna zeggen “Als ik nog eens zou trouwen, dan wist ik het wel….”.

Hanneke & Ronald
Janneke heeft als BABS onze ceremonie uniek en geweldig gedaan. Ze is gevat en maakt een mooie combinatie tussen humor en emotie. Al onze gasten waren echt onder de indruk van haar superleuke, persoonlijke en onwijs goed in elkaar zittende verhaal. En wij zelf ook! Wij zouden haar zeker aanraden als BABS wanneer je een relaxte, leuke en op maat gemaakte ceremonie wilt.

Conny & Ton
Wij zijn pas na 25 jaar getrouwd en bovendien wisten de aanwezigen van niets. Het gangbare huwelijkspraatje en de gebruikelijke entourage waren dus niet van toepassing… de gangbare trouwambtenaar dus ook niet. Het moest vooral informeel, grappig, luchtig en niet (te) serieus of langdradig zijn en daar paste Janneke precies in. Tot het moment suprême hield ze perfect de schijn van normale gast hoog, terwijl de ‘ceremonie’ (augustus 2019) helemaal voldeed aan onze verwachtingen. De improvisatie was uitmuntend en het slotlied op de ukelele hilarisch, de melodie heeft nog weken in ons hoofd gezeten. Ook prettig, Janneke had aan een half woord genoeg en de aanwezigen vonden het fantastisch. Aanrader!

Jasja & Ruud
Janneke heeft er mede voor gezorgd dat onze trouwdag echt de dag van ons leven is geworden! Met een lach en een traan, zonder te zwaar te worden heeft ze alle aanwezigen geraakt en vermaakt. Als ik het weer zou doen zou ik zonder een enkele aarzeling de ceremonie weer door Janneke laten leiden!

In 2020 won ik bij de Top Trouwbedrijven Awards in de categorie ‘Trouwambtenaar’. Wil je alle reacties lezen van de koppels die ik heb mogen trouwen, kijk dan hier.

Meer weten? Mail naar info@jannekejager.nl