JA! Met Jager

JA! Met Jager

Trouwplannen…? Gefeliciteerd! Een besluit waar veel bij komt kijken, niet in de laatste plaats de voltrekking zelf. Hoe geef je “het” moment vorm, wat vinden jullie belangrijk? En, vooral: hoe wordt het écht een viering van jullie relatie?

Sinds 2017 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor Gemeente Zeist. Daarnaast voltrek ik ook buiten die gemeente huwelijken, dus speciaal voor één dag, op een bepaalde locatie of in een andere gemeentelijke trouwlocatie. Bij de meeste gemeentes kun je zowel de trouwplek als trouwambtenaar zelf kiezen.

Als je op zoek bent naar een invulling waarin plek is voor een flinke dosis humor, kan ik jullie helpen. Als cabaretière is het mijn vak om verhalen van en over mensen te vertellen op net die andere manier. Dat kan zo gek, grappig, of ‘gewoon’ als jullie zelf willen – al dan niet met roze ukelele. Samen gaan we op zoek naar de juiste toon, die past bij de invulling van jullie speciale moment, met de mensen die daar voor jullie bij horen. Zodat jullie straks naar buiten lopen met een grote glimlach!

Meer weten? Mail naar info@jannekejager.nl