Zakelijk & Events

Naast haar theatervoorstellingen biedt Janneke tevens een aantal zakelijke opties aan, zoals:

Presentaties & comedy-intermezzo’s

Op zoek naar die andere invulling voor uw evenement, congres, bedrijfsuitje of teamsessie? Of behoefte aan een originele begeleiding, omlijsting of afronding van een zakelijke bijeenkomst? Denk dan eens aan een presentatie of bedrijfsintermezzo door Janneke. Vol humor, absurdisme en interactie brengt ze een op maat gebracht programma. Toegespitst op uw wensen, kritisch, spannend en vol stof tot nadenken. Maar ook met hier en daar een gek liedje. Want het moet wel leuk blijven. Toch?

Lunchcabaret

Lunchcabaret is 20 minuten entertainment op de werkvloer, waarbij werknemers tijdens hun lunchbreak grappige, herkenbare en/of pijnlijke anekdotes en gekke liedjes op een roze ukelele krijgen voorgeschoteld. Een welkome en verfrissende afwisseling op afstompend computerwerk, cijfergeneuzel of slaapverwekkende vergaderingen. Goedkoper dan een goeroe, weldadiger dan een winterslaap en efficiënter dan energiedrank. Regel een ruimte en Janneke doet de rest!

Huwelijk

Janneke is beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor gemeente Zeist, klik hier voor meer informatie. Daarnaast is ze ook in te schakelen om huwelijken te voltrekken in andere gemeenten. Ga je trouwen en wil je een ceremonie waarin emotie wordt afgewisseld met humor? Laat je trouwen door een cabaretière – met of zonder roze ukelele.

Reacties zakelijke events:

“Janneke verzorgde een muzikaal intermezzo tijdens het symposium van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten in de Jaarbeurs. Voor een kleine 300diëtisten zong ze met haar ukelele twee keer een liedje ingeleid door cabaret. In ons geval een geinig stukje over imago en een kritisch liedje over detoxen. Zeker toegespitst en een tikje controversieel. Janneke is een welkome afwisseling op een programma vol kennisoverdracht. Terwijl de tafelgasten op het podium bleven zitten, nam Janneke bescheiden en zonder al teveel poespas haar plek op het podium met haar ukelele.” 

Anja Evers, directeur Nederlandse Vereniging van Diëtisten 

 

“We hebben het plezier gehad om Janneke inmiddels drie keer als gastvrouw te mogen ontvangen tijdens ons TEDx event. Ondanks de korte voorbereidingstijd, slaagde Janneke er in om alle keren de events vol enthousiasme en humor aan elkaar te praten. Voor ons was Janneke de perfecte persoon om tussen de sprekers door het energiepijl in de zaal hoog te houden.”

Ole Lagatie, Jansen Farmaceutical, België

 

“Om de befaamde after lunch-dip te voorkomen, vroegen we Janneke een intermezzo te verzorgen op ons symposium: het werd een hilarisch kwartiertje vol verhalen over zelfhulpboeken en yoga-ervaringen in een ashram. Met haar ukelele en haiku’s zorgde Janneke voor een luchtige noot in ons programma, waardoor ons publiek met frisse blik de middag inging.” 

Fernie Maas, Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren