JA! Met Jager

Trouwplannen…? Gefeliciteerd! Een besluit waar veel bij komt kijken, niet in de laatste plaats de voltrekking zelf. Hoe geef je “het” moment vorm, wat vinden jullie belangrijk? En, vooral: hoe wordt het écht een viering van jullie relatie?

Als je op zoek bent naar een invulling waarin plek is voor een flinke dosis humor, kan ik jullie helpen. Als cabaretière is het mijn vak om verhalen van en over mensen te vertellen op net die andere manier. Dat kan zo gek, grappig, of ‘gewoon’ als jullie zelf willen – al dan niet met een onovertroffen persoonlijk slotlied op mijn roze ukelele. Samen gaan we op zoek naar de juiste toon, die past bij de invulling van jullie speciale moment, met de mensen die daar voor jullie bij horen. Met als rode draad een persoonlijk, uniek verhaal waarin plek is voor jullie verleden, heden en toekomst. Zodat jullie straks naar buiten lopen met een grote glimlach en kunnen terugkijken op een ceremonie waar nog lang over wordt nagepraat!

Sinds 2017 heb ik ruim 40 huwelijken mogen meevieren als BABS en in 2020 won ik bij de Top Trouwbedrijven Awards in de categorie ‘Trouwambtenaar’. Wil je alle reacties lezen van de koppels die ik heb mogen trouwen, kijk dan hier.

Mijn motto? Maak het magisch! Zullen we dat samen doen? Kleine spoiler alert: deze BABS zie je niet in een toga, maar in een knallend rood liefdes-maatpak!